@mater: uzivatel groovred ma tieto repraky GLADEN..on by sa vedel vyjadrit k ich kvalite, ale cena za ten set je uz prijatelnejsia
@OldStanda: ja netusim, ze ake repraky su tam od vyroby..papierove, alebo nieco ine?
mna trapi, ze obcas mi moja strana zacne chrcat..nie je to pravidelne, ale ma to hneva, inak by som neuvazoval nad ich vymenou
REPRO
- Reklama
Re: REPRO
Pokud je reprák nakopnuttý, tak to na výměnu je. Koukni se pod tu mřížku (nebo rovnou pod tapec) jestli tam něco nezapadlo a nerezonuje to na membráně? On by ten reprák měl mít (podle videa) po obvodu molitan, ale nikdy nevíš.
Astra - 07/2015 - 103kW
Ak vytlmis dvere a nechas povodne repro je to +
Ak vymenis k tomu aj repro za kvalitnejšie bude to ++
Ak vymesi k tomu aj radio ( nemyslím cinsky android ale nejaky pioneer.alpine...)bude to +++
Nie som ziadny audiofil ale po vytlmeni dveri a vymene repro za hertz esk vpredu a cdx vzadu je kvalita zvuku na ovela vyssej urovni a aj pocuvatelnost pri vyssich hlasitostiach je ovela lepsia.
Ak vymesi k tomu aj radio ( nemyslím cinsky android ale nejaky pioneer.alpine...)bude to +++
Nie som ziadny audiofil ale po vytlmeni dveri a vymene repro za hertz esk vpredu a cdx vzadu je kvalita zvuku na ovela vyssej urovni a aj pocuvatelnost pri vyssich hlasitostiach je ovela lepsia.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Tlmil si dvere sam alebo niekto ti to robil? Ide mi o to ze som vymenil komplet repro v Aute za Alpine zvuk je o 100% lepsi ako predtym ale pri vyssich hlasitostiach pocujem rezonovanie asi odvsadial,vsetky plasty v aute. Chcel by som vytlmit aj dvere tak hladam niekoho kto ma skusenost.
dusan992 píše:Ak vytlmis dvere a nechas povodne repro je to +
áno sam. zvládneš to úplne v pohode aj ty.
budeš potrebovať pláty, nôž, a valček. ak máš prachy tak taký super hitec čo predavaju k tomu alebo si kúp malý maliarsky valček za 2 ecka...
pozor treba dávať na to aby si neupchal odtokové kanáliky vo dverách a miesta kde sú diery pre kolíky na tapacir.
budeš potrebovať pláty, nôž, a valček. ak máš prachy tak taký super hitec čo predavaju k tomu alebo si kúp malý maliarsky valček za 2 ecka...
pozor treba dávať na to aby si neupchal odtokové kanáliky vo dverách a miesta kde sú diery pre kolíky na tapacir.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Tak tady budu odporovat, ty originální reproduktory jsou šunt. Vyměnil jsem pouze repro za Gladeny a už bez vytlumení to byl neskutečný rozdíl v kvalitě.OldStanda píše:Nechci nikomu nic rozmlouvat, ale moc tomu nedůvěřuji.
To tlumení své opodstatnění má, ale ta výměna repro podle mě ne. Oni když to rozeberou, tak z toho potřebují vývar a ten by bez výměny repráků neměli.
Až tak hrozně to nehraje a každý si umí představit určitou pořizovací cenu (ne prodejní) za ty repráky u výrobce, aby nakonec nebyla +- stejná s těmi originálními.
Po vytlumení se to posunulo ještě o level výš.
Jako takhle... člověk který není zvyklý na kvalitnější hudbu v autě, tak mu ten základ v Astře přijde v pohodě ale já jsem měl problém s tím že jsem měl před Astrou Peugeot 607 kde byla hudba od JBL takže jsem byl zvyklý na určitý "standard". Když jsem si poprvé pustil hudbu v Astře tak se mi chtělo brečet, hralo to šíleně prostě...
Řekl bych že vytlumením a vyměnou repráku jsem se kvalitou dostal na úroveň hudby v předešlém autě, radio samotné je v poho. i když nějaké výhrady bych měl a zesilovač by se ještě hodil...