CD600
Re: CD600
Intellilink pokryva to, co obycajne radia bez grafickeho displaya pred 10 rokmi:
- handsfree s pristupom k zoznamu v telefone
- prehravanie streamovanej hudby cez bluetooth
- pristup k suborom (hudobnym a asi grafickym) v zariadeni, ktore sa tvari ako mass storage (usb falshdisk, mobil)
Toto je asi vsetko, co oplacke radia dokazu
Inak mrkni na toto
Nepodarilo sa mi nejak nic blizsie zistit, ale asi sa to pripoji, cez video-in connector. Len sa obavam, ze ak mas zadnu kameru, tak to nebudes mat kam pripojit.
- handsfree s pristupom k zoznamu v telefone
- prehravanie streamovanej hudby cez bluetooth
- pristup k suborom (hudobnym a asi grafickym) v zariadeni, ktore sa tvari ako mass storage (usb falshdisk, mobil)
Toto je asi vsetko, co oplacke radia dokazu
Inak mrkni na toto
Nepodarilo sa mi nejak nic blizsie zistit, ale asi sa to pripoji, cez video-in connector. Len sa obavam, ze ak mas zadnu kameru, tak to nebudes mat kam pripojit.
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
- Reklama
zaujimava vecicka. no ja mam car 400, takze to by chcelo iny display a plus toto a este otazka co dalsie. tak to mi uz vyhodne nepride.
tak potom aky vyznam ma vlastne kupit si tu cd600ku, ked to dokopy nic nevie, dokaze to len vyuzivat to co ma v sebe. myslel som, ze cez ten intel link sa da pekne dat navi a ine veci na display. ved uz i vo fabke je moznost mirrorlinku
tak potom aky vyznam ma vlastne kupit si tu cd600ku, ked to dokopy nic nevie, dokaze to len vyuzivat to co ma v sebe. myslel som, ze cez ten intel link sa da pekne dat navi a ine veci na display. ved uz i vo fabke je moznost mirrorlinku
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Jak má správně vypadat playlist (m3u, .pls, .asx, .wpl)?
Zkoušel jsem je dát do rootu USB, rádio je vidí, akorát tvrdí, že jsou prázdné.
Generoval jsem si je v MPC-HC a ručně jsem ubíral z cesty k souboru název disku.
Playlist .m3u vypadá takhle:
Edit: Nebo opačné lomítko, když je tam linux?
Zkoušel jsem je dát do rootu USB, rádio je vidí, akorát tvrdí, že jsou prázdné.
Generoval jsem si je v MPC-HC a ručně jsem ubíral z cesty k souboru název disku.
Playlist .m3u vypadá takhle:
Netušíte, jak je to s lomítkama nebo to má být např. v uvozovkách? Jako kódování je použito ANSI.\POP\A-ha - Greatest Hits\101 - Foot Of The Mountain.mp3
\POP\A-ha - Greatest Hits\103 - Summer Moved On.mp3
\POP\A-ha - Greatest Hits\201 - Crying In The Rain.mp3
Edit: Nebo opačné lomítko, když je tam linux?
Astra - 07/2015 - 103kW
Zacal bych s tim, ze pres Total commander (Ctrl+M) dam vyhledat mezery a nahradim je "_" aby nebyl problem s kodovanim nazvu souboru a adresaru.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
CD600
Jo na modre ... nastaveniach. Alebo potom na nejakom polskom fore bolo popisane ako sa to da aj inak. Tusim tu bol niekde link...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Je možné pri CD600 dodatočne vymeniť prútovú za plutvu (shark) antenu? Bude to fungovať?
Našiel som len info, ze sluzi pre prijem GPS signálu a nie FM/AM http://www.opelmarket.cz/dily/antena-gp ... 1-152.html
Potom ale nerozumiem, prečo sa k tomuto radiu dala za priplatok dokúpiť, keď navigaciu je až vo vyššich verziach.
Našiel som len info, ze sluzi pre prijem GPS signálu a nie FM/AM http://www.opelmarket.cz/dily/antena-gp ... 1-152.html
Potom ale nerozumiem, prečo sa k tomuto radiu dala za priplatok dokúpiť, keď navigaciu je až vo vyššich verziach.
Astra J, 1.4 Turbo 88kW, Cosmo 2015