radio CD 400
Re: radio CD 400
Hraje dobře....
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
- Reklama
Myslím si, že najlepšie urobíš, ak si to vypočuješ na vlastné uši v nejakej predvádzačke v Opli alebo sa dohodneš tu s niekym z fóra a potom sa rozhodneš.zimcol píše:Zdravím,
ako sa Vám pozdáva kvalita zvuku na CD400 + 7 reproduktorov? Mám na mysli, akej kvality je prednes hudby z CD/MP3/radio(ak je dobrý príjem)/AUX. Nie žeby som bol audiofil, ale na kvalitný prednes si potrpím Máte niekto taktiež zvýšené nároky na kvalitu zvuku a pritom CD400 + 7 x repro vám nevyhovuje? Prípadne oplatí sa priplatiť si 550 € za Infinity Sound System?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Také zdravím.michal píše:Zdravím všechny lidičky těchto stránek, od určité doby jsem majitelem opel astra j 1,4(101) výbava sport a mám takový problém a to s příjmem signálu na radiu. Konkrétně se mi jedná o stanice, které jsou zastoupená v lokalitě ze 100procentním pokrytí a při poslechu radia dochází k balancování mono vs. stereo. Dále dochází k zvyšování a snižování jakoby příjmu signálu. Má někdo podobný problém k této věci, já s tímto byl na garanční p. a tam jsem se dozvěděl že technici neshledali problém.Tak sám nyní nevím co mám dělat, docela mě to žere. Uvítám jakoukoliv radu.
Bohužel neporadím, ale mám stejný problém. Rádio raději neposlouchám,musel bych se pokaždé nas... Signál také není 100%. Zaráží mne , že když hraje rádio tak je od prvního stupně hlasité ,ale po vložení CD je vše OK.
Mam presne rovnaky problem s CD400.michal píše:Zdravím všechny lidičky těchto stránek, od určité doby jsem majitelem opel astra j 1,4(101) výbava sport a mám takový problém a to s příjmem signálu na radiu. Konkrétně se mi jedná o stanice, které jsou zastoupená v lokalitě ze 100procentním pokrytí a při poslechu radia dochází k balancování mono vs. stereo. Dále dochází k zvyšování a snižování jakoby příjmu signálu. Má někdo podobný problém k této věci, já s tímto byl na garanční p. a tam jsem se dozvěděl že technici neshledali problém.Tak sám nyní nevím co mám dělat, docela mě to žere. Uvítám jakoukoliv radu.
A tiez spolahlivo nefunguje AF.
Povodne naladenu frekvenciu drzi, aj ked jej signal je uz velmi slaby.
Az po opatovnom stlaceni predvolby sa preladi na novu frekvenciu s vyssim signalom, ktoru si najde samo na pozadi.
Ale niekedy ani po rucnom stlaceni nepreladi, tak prepnem na usb...
V servisne nenasli ziadnu chybu (ako vzdy:).....
Astra j 1.7 ST, opel 20 rokov, 2011
Mam malý problém s USB. Používal som 16 GB kľúč (označme ho USB (1) ) a všetko ok fungovalo asi pol roka. Potom začalo nasledovné: zapnem zapaľovanie, začne hrať hudba z USB (1), naštartujem hranie sa preruší- toto robí štandardne aj pri CD alebo rádiu....Potom nabehne hudba z USB (1) naspäť. Vypíše že prehľadáva USB(1) (hudba stále hrá z USB(1)) a po chvíli vypíše že nie sú žiadne súbory na prehratie a vypne/prepne na poslené predtým (rádio alebo CD). Keď kľúč USB(1) vyberiem a dám druhý(označme ho USB(2)) začne normálne hrať (najprv prehľadáva USB(2) a potom normálne pokračuje v hraní). Po vypnutí zapaľovania a opätovnom naštartovaní to urobí to isté ako pri USB(1). Pokiaľ USB (2) vyberiem a dám naspäť USB (1) tak ide zase všetko v poriadku....až do opätovného naštartovania. Je jedno či je niektoré z USB v konektore alebo nie. Zopakuje sa vždy to isté... Mal niekto už podobný problém?? Ď
PS: rádio CD 400
PS: rádio CD 400
Chtěl bych zeptat, jestli někdo nemá následující problém.
Využívám často funkci dopravního vysílání, bohužel u CD400 to funguje dost bídně. Například, pokud jsem v místě se slabším signálem, neustále se TP zapíná a vypíná, takže se nedá prakticky používat. Pokud poslouchám hudbu z USB, asi desetkrát se TP zapne-vypne-zapne-vypne-atd... Mám tento problém jen já, nebo se to ostatním chová podobně? Žádné jiné rádio se mi takto nechovalo.
Využívám často funkci dopravního vysílání, bohužel u CD400 to funguje dost bídně. Například, pokud jsem v místě se slabším signálem, neustále se TP zapíná a vypíná, takže se nedá prakticky používat. Pokud poslouchám hudbu z USB, asi desetkrát se TP zapne-vypne-zapne-vypne-atd... Mám tento problém jen já, nebo se to ostatním chová podobně? Žádné jiné rádio se mi takto nechovalo.
Astra J 1.4T | 103kW | Enjoy | Edice 20 let
Tak to se mě nestává...
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
mna by zaujimalo ci sa da nastavit, aby text piesne bezal dole v riadku. lebo ak je nazov dlhsi, odsekne ho a ide to len cez info. skusal som menit nastavenia vramci rds, no nepomohlo
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Kde je presne ten 7. reproduktor umiestneny ? Jedna sa o subwoofer ? Reproduktory su pri Car 400 rovnake ako u 300 ? D.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
7 reprák je v strede palubky pod čidlom teploty.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.