@OldStanda: ja netusim, ze ake repraky su tam od vyroby..papierove, alebo nieco ine?
mna trapi, ze obcas mi moja strana zacne chrcat..nie je to pravidelne, ale ma to hneva, inak by som neuvazoval nad ich vymenou

dusan992 píše:Ak vytlmis dvere a nechas povodne repro je to +
Ak vymenis k tomu aj repro za kvalitnejšie bude to ++
Ak vymesi k tomu aj radio ( nemyslím cinsky android ale nejaky pioneer.alpine...)bude to +++
Nie som ziadny audiofil ale po vytlmeni dveri a vymene repro za hertz esk vpredu a cdx vzadu je kvalita zvuku na ovela vyssej urovni a aj pocuvatelnost pri vyssich hlasitostiach je ovela lepsia.
Tak tady budu odporovat, ty originální reproduktory jsou šunt. Vyměnil jsem pouze repro za Gladeny a už bez vytlumení to byl neskutečný rozdíl v kvalitě.OldStanda píše:Nechci nikomu nic rozmlouvat, ale moc tomu nedůvěřuji.
To tlumení své opodstatnění má, ale ta výměna repro podle mě ne. Oni když to rozeberou, tak z toho potřebují vývar a ten by bez výměny repráků neměli.
Až tak hrozně to nehraje a každý si umí představit určitou pořizovací cenu (ne prodejní) za ty repráky u výrobce, aby nakonec nebyla +- stejná s těmi originálními.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |