Dorobenie sv. Senzoru a dazdoveho senzoru
Dorobenie sv. Senzoru a dazdoveho senzoru
Nazdar panove, ma niekto skúsenosti s dodatocnou vymwnou sp. Zrkadla stredového obycajneho za zrkadlo sl senzormi, ako sa to montuje, ci staci len kabelaz zapojit.... Samozrejme aj prepinac svetiel by som menil, dakujem
- Reklama
Re: Dorobenie sv. Senzoru a dazdoveho senzoru
Mas take spätne zrkadlo z havarovaneho vozu? Mal som to v plane aj ja, len je otazka ci je natahana predpriprava kabelaz a urcite to bude treba nastavit cez diagnostiku
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
Presne tak tak preto to zistujem... Dufam ze to niekto riesil a pomoze
Ja by som zase urobil opacnu konverziu (dazdovy moze ostat, ted sa da vypinat/zapinat), ale svetelny by som poslal Kimovi do Korei, nech ho z neho porazi
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Co nefunguju dobre??blesk píše:Ja by som zase urobil opacnu konverziu (dazdovy moze ostat, ted sa da vypinat/zapinat), ale svetelny by som poslal Kimovi do Korei, nech ho z neho porazi
Svieti, ked netreba a nesvieti ked treba. Ako kazda automatika funguje len tak, ako ju niekto naprogramoval. Manual je maual. Ked je tma, zapnem svetla.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Minulý týden jsem zažil dobrej slejvák na dálnici, počasí bylo na mlhovky a přes automatiku byly stále zapnuté pouze přední LEDky. Někdy mě štve projíždění pod mosty, to se zapnou světla na pár sekund, ale zase při vjetí např. do podzemní garáže je dobré, že se spustí hned, takže je to vždy subjektivní pohled.
A dešťový senzor je také diskutabilní, na předchozím autě (Bora) mi fungoval lépe.
A dešťový senzor je také diskutabilní, na předchozím autě (Bora) mi fungoval lépe.
Astra - 07/2015 - 103kW
aha mne sa hlavne paci funkcia comming home a leaving home... Ale asi aj preto ze to nemamOldStanda píše:Minulý týden jsem zažil dobrej slejvák na dálnici, počasí bylo na mlhovky a přes automatiku byly stále zapnuté pouze přední LEDky. Někdy mě štve projíždění pod mosty, to se zapnou světla na pár sekund, ale zase při vjetí např. do podzemní garáže je dobré, že se spustí hned, takže je to vždy subjektivní pohled.
Ja v aute automatické svietenie a aj dažďový senzor mám a zatiaľ som spokojný (možno aj preto, že takú "vymoženosť" som doposiaľ v aute nemal).
Nemám možnosť to porovnať s niekým iným, ale mne to automatické prepínanie funguje dobre, jedine niekedy, keď je vonku trochu zamračené, tak sa mi na mojej "materskej benzínpumpe" (Shell) po naštartovaní rozsvietia stretávačky - tak pred naštartovaním automatiku vypnem ručne a je pokoj.
A tu funkciu Follow my home či Comming home som v Nastaveniach vypol hneď po týždni - bývam v rodinnom dome, mám garáž, tak nie je mi potrebné nejaké vysvecovanie.
Čo mi ale niekedy blblo (sem-tam aj teraz), tak to bol ten dážďový senzor. Keď začalo pršať a zapol som ho (cyklovač), tak sa stávalo, že raz zotieral v krátkych intervaloch, raz v dlhých - na tej istej zapnutej pozícií (mám ich asi 5 či 6, z hlavy neviem). No prišiel som na jednu vychytávku - používam na skla Tekuté stierače a teraz to funguje (až na náhodné výnimky -napr. prilepená mucha na skle pri senzore dážďa) bez problémov.
Nemám možnosť to porovnať s niekým iným, ale mne to automatické prepínanie funguje dobre, jedine niekedy, keď je vonku trochu zamračené, tak sa mi na mojej "materskej benzínpumpe" (Shell) po naštartovaní rozsvietia stretávačky - tak pred naštartovaním automatiku vypnem ručne a je pokoj.
A tu funkciu Follow my home či Comming home som v Nastaveniach vypol hneď po týždni - bývam v rodinnom dome, mám garáž, tak nie je mi potrebné nejaké vysvecovanie.
Čo mi ale niekedy blblo (sem-tam aj teraz), tak to bol ten dážďový senzor. Keď začalo pršať a zapol som ho (cyklovač), tak sa stávalo, že raz zotieral v krátkych intervaloch, raz v dlhých - na tej istej zapnutej pozícií (mám ich asi 5 či 6, z hlavy neviem). No prišiel som na jednu vychytávku - používam na skla Tekuté stierače a teraz to funguje (až na náhodné výnimky -napr. prilepená mucha na skle pri senzore dážďa) bez problémov.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Dazdovy senzor mi strajkoval Aj na Peugetote aj na Skodovke, maju stym problem vsetci asi.. Je to dost tazke odladit, nie nadarmo sa povravalo ze stierace si ziju vlastny zivot .... Ale aj ked to sem tam zahaprovalo bola to super vec ktora mi teraz velmi chyba....Stale musim manualne nastavovat rychlost podla dazda ak nechcem hned zodrat gumicky....
Svetelny senzor som mal najlepsi na Peugeote.... Isiel som z roboty o 14:00, vonku prudke slnko a ponad cestu isiel len cca 20 metrov siroky dialnicny most...Akonahle som vosiel pod most hned zaplo svetla a ked som vysiel vonku hned vyplo....Aky bol rok dlhy som sa nedotkol prepinaca na svetla.. Klobuk dole...... A teraz tieto vecicky moc chybaju ak clovek bol nauceny na to..... Teraz v tunely alebo pod mostami zabudam zapinat svetla rucne
Svetelny senzor som mal najlepsi na Peugeote.... Isiel som z roboty o 14:00, vonku prudke slnko a ponad cestu isiel len cca 20 metrov siroky dialnicny most...Akonahle som vosiel pod most hned zaplo svetla a ked som vysiel vonku hned vyplo....Aky bol rok dlhy som sa nedotkol prepinaca na svetla.. Klobuk dole...... A teraz tieto vecicky moc chybaju ak clovek bol nauceny na to..... Teraz v tunely alebo pod mostami zabudam zapinat svetla rucne
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013