Osvetlenie

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
yukil

Osvetlenie

Příspěvek od yukil » 25 dub 2011, 09:38

Zdravim...len tak pre info...na mojej predoslej corse D...pri odomykani auta dialkovym dvojitym stlacenim sa rozsvietli aj svetla...co bola celkom vyhoda hlavne na velkych parkoviskach v noci, clovek lahsie nasiel auto :)........ tato funkcia aj na astre.... v navode som sa docital ze po otvoreni by sa mali..rozsvietit aj svetla...a da sa to nastavit cez nastavenia vozidla (config)...no len mne to nejako nefunguje :) :)... ma s tym niekto skusenost..??

Reklama

colo

Re: Osvetlenie

Příspěvek od colo » 05 kvě 2011, 08:26

v menu sa da nastavit funkcia "uvitania" co znamena ze ak stlacis na DO otvorenie dveri zasvietia sa predne aj zadne svetla,
ale bud tu funkciu mas zapnutu alebo vypnutu nerozlisuje to medzi dvojitym stacenim

potom sa da este v menu aktivovat funkcia zapnutia svtetiel pri odchode z auta, aj dlzka trvania
obsluhuje sa to tak ze pri vystupovani otvoris dvere, pritiahnes packu svetiel - potom ostanu svietit po dobu aku si nastavil v menu aj po zavreti vozidla

yukil

Příspěvek od yukil » 05 kvě 2011, 11:03

Ahoj...funkciu oneskoreneho zhasnutia svetiel mam aktivnu a aj ju casto vyuzivam....ale nejako sa nemozem dopatrat k funkciu zasvietenia svetiel pri otvoreni auta, presiel som cele menu lighting ale nejako som sa k tomu nedopatral, v tomto menu je pristupne zapnutie oneskorenia a tiez cas na kolko, a potom dalsie podmenu co by malo byt uvitanie ale ci mam alebo nemam tuto funkciu aktivnu tak mi to aj tak nefunguje..

Radoš92
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 06 kvě 2011, 21:34

Jestli to nebude jen u aut, které mají čidlo, které rozpozná den a noc...
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Odpovědět