Elektricke stahovanie okien
Re: Elektricke stahovanie okien
Je fakt, že v manuálu to píšou jako úplnou samozřejmost, ale mě to např. taky nefunguje... Myslím si, že je to až v tom příplatkovém systému zadních oken, které mimochodem standartně nejsou ani v největší výbavě.
Takže možná se 4mi okny v elektrice to funguje....
--!!Neověřená informace!!--
Takže možná se 4mi okny v elektrice to funguje....
--!!Neověřená informace!!--
Opel ASTRA J enjoy + flexiride 1.7 CDTi
Graphite
Graphite
- Reklama
Máš pravdu, je to tak jak píšeš, jen u komplet eletriky oken.
Tak jsem měl pravdu, musí to být komplet v elektrice...
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
to je ale drzost.... popsat to v manualu jako samozrejmost.... take jsem to zkousel a nic .... jinak s tim priplatkem za okna, kapku uletli...ale docela mi to chybi.... jsem zvykly z dalsiho auta si okna kolikrat prekontrolovat, zda jsou zavreny (hlavne po detech)...a na ty svihadla (kliky na stahnuti oken ) jsem uz parkrat zapomel.... takze jsem prisel k autu a pootevrene okno po neteri...anebo nateceno v aute po umyti....pootevrene okno...zase po detech
Ahoj,
mam Astru H v kombiku a taky to nefungovalo, stacilo to napojit v prodejne na ten jejich diagonosticky computer a tam tuto funkci aktivovat. Je to jen otazka stavu on/off. Mam pouze predni elektricka okna, zadni mam klasicke klicky. Predpokladam ze to u J bude podobne.
mam Astru H v kombiku a taky to nefungovalo, stacilo to napojit v prodejne na ten jejich diagonosticky computer a tam tuto funkci aktivovat. Je to jen otazka stavu on/off. Mam pouze predni elektricka okna, zadni mam klasicke klicky. Predpokladam ze to u J bude podobne.
Caute chalani,
ovladanie okien cez DO funguje iba v pripade, ak mate vsetky 4 okna elektricky ovladatelne. Ak mate zadne s kluckou a iba predne na elektrike, tak dialkovym ovladacom sa okna ovladat NEDAJU.
ovladanie okien cez DO funguje iba v pripade, ak mate vsetky 4 okna elektricky ovladatelne. Ak mate zadne s kluckou a iba predne na elektrike, tak dialkovym ovladacom sa okna ovladat NEDAJU.
Opel Astra Cosmo 1.7 TDR, 92 kW, 125 HP, AFL+, 18" ALU, FlexRide, Sportove ergonomicke sedacky, modelovy rok 2010
Palgym >>> ty máš všechno v elektrice a funguje, jo? Tak to jsem rádi že nám to potvrdil někdo, kdo to ví.
vo firme mame dost velky autopark zn. OPEL, ja mam COSMO - elektriku iba na prednych oknach, takze mne to nefunguje. Kolega si doplatil elektriku aj na zadne okna a jemu ovladanie okien cez dialkovy ovladac funguje... je to tak napr. aj vo VECTRA, a takisto sa to sprava aj v INSIGNIA... mame to zistene... musis mat vsetky 4 okna v elektrike, aby si ich mohol ovladat cez DO.
P.S. s kolegom, ked sme si brali auta a prisli za predajcom do znackovej predajne, tak ti predajcovia nam absolutne nedokazali odpovedat na nase otazky tykajuce sa podrobnej vybavy... Napr. kolega mal otazku, ci su celokozene sedacky sportove - povedali mu, ze NIE SU... a v reale SU... vsetko sme si napokon zistovali dodatocne cez GM Deutchland
P.S. s kolegom, ked sme si brali auta a prisli za predajcom do znackovej predajne, tak ti predajcovia nam absolutne nedokazali odpovedat na nase otazky tykajuce sa podrobnej vybavy... Napr. kolega mal otazku, ci su celokozene sedacky sportove - povedali mu, ze NIE SU... a v reale SU... vsetko sme si napokon zistovali dodatocne cez GM Deutchland
Opel Astra Cosmo 1.7 TDR, 92 kW, 125 HP, AFL+, 18" ALU, FlexRide, Sportove ergonomicke sedacky, modelovy rok 2010
Jo to je tak se vším, dokud se to neprodává pár let, prd o tom ví.
jj presne tak... oni nevedeli odpovedat na moje zakladne otazky. Napr. nevyhovuje mi, ze stale pri vytiahnuti a vlozeni kluca do zapalovaca, si moj palubny pocitac nepameta displej, ktory tam mal na posledy. Stale mi tam hodi displej c.1 - tj. TRIP 1 a ja tam chcem mat displej 5 - aktualnu spotrebu... v autorizovanom servise mi nevedeli odpovedat, preco mi to tak robi...kedze kolegovia, ktori si kupili o par mesiacov po mne Astru, tak im to uz nerobi...
Docital som sa na nemeckych forach, ze modelovy rok 2010 to ma ako feauture a nie je to bug... v modelovom roku 2011 uz je tento bug odstraneny a po vytiahnuti kluca zo zapalovania si palubny pocitac pamata displej, ktory tam bol naposledy zobrazeny.... takze mam smolu a musel som sa s tym zmierit. Novy soft pre moju astru 2010 tento bug neriesi...
Docital som sa na nemeckych forach, ze modelovy rok 2010 to ma ako feauture a nie je to bug... v modelovom roku 2011 uz je tento bug odstraneny a po vytiahnuti kluca zo zapalovania si palubny pocitac pamata displej, ktory tam bol naposledy zobrazeny.... takze mam smolu a musel som sa s tym zmierit. Novy soft pre moju astru 2010 tento bug neriesi...