Jsem majitelem Opel Astra 1.4 T (88kW). Zakoupil jsem ho jako nový vůz v březnu 2012. Během prvního roku se párkrát stalo, že při odemknutí vozu dálkovým ovladačem se neodjistily ("čudlík" zůstal dole, dveře byly stále zajištěné) zadní levé dveře (za řidičem). Po 1. roční servisní prohlídce se problém velmi zhoršil a zlobilo to častěji. Objednal jsem se tedy na záruční opravu, při které nahráli nový software. Nejenom, že se to nezlepšilo, ale tyto dveře zůstanou nově často při uzamknutí vozu dálk. ovladačem odemknuté!!!
Nyní ráno při odemknutí vozu zcela pravidelně zůstanou dveře zajištěné (odpoledne už méně často). Celý problém se projevuje pouze u těchto dveří. Až vždy při druhém stisku na dálkovém ovladači je vše OK (jednou až na 3. stisk ...).
Budu muset znovu do servisu ...
Má s tím někdo nějakou zkušenost? Říkali mi, že to může souviset i s dalším nakonfigurováním, tj. personalizace, rádia atd.
Nespolehlivé zajištění (odjištění) levých zadních dveří
- Reklama
Re: Nespolehlivé zajištění (odjištění) levých zadních dveří
Mě se to stává u všech dveří. Řidičovi se odemknou napoprvé a ostatní až napodruhé. Je to tak 60% ok a 40% špatně.
V servise se na mě dívají jak na idiota, že se to dá nastavit přece v menu a nejsou schopni pochopit, že není možné aby při stejném nastavení se jednou odemkly všechny dveře a jednou jenom u řidiče. Samozřejmě že v servise vše šlape jak má...
V servise se na mě dívají jak na idiota, že se to dá nastavit přece v menu a nejsou schopni pochopit, že není možné aby při stejném nastavení se jednou odemkly všechny dveře a jednou jenom u řidiče. Samozřejmě že v servise vše šlape jak má...
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Re: Nespolehlivé zajištění (odjištění) levých zadních dveří
Taky jsem dříve zkoušel nastavení, kdy se na jeden stisk odemknou pouze dveře u řidiče. Mě to fungovalo spolehlivě, ale zrušil jsem to, protože jsem zvyklý při odemknutí auta dát kufřík dozadu za řidiče.
A taky když jsem někoho chtěl svézt, tak mi tahali za zamknuté dveře !
Dnes ráno opět: dám odemknout auto a všechny dveře se odjistily až na zadní levé ... ty až na druhý stisk ...
A taky když jsem někoho chtěl svézt, tak mi tahali za zamknuté dveře !
Dnes ráno opět: dám odemknout auto a všechny dveře se odjistily až na zadní levé ... ty až na druhý stisk ...