Zdravím.
Mám taký problém že mi blbnú spolujazdcove dvere a to že najprv auto hlásilo stále otvorené dvere a pri zamknutí ani nepreblikli smerovky len pri odomknutí. Pomohlo len odpojenie baterky. A teraz pre zmenu nefunguje stahovanie okien na spolujezcivej strane. Musím na chvíľu vytiahnuť poistku a potom to zase na chvíľku funguje. Nestretli ste sa s tým niekto?
Sťahovanie okien
Sťahovanie okien
Astra J 1,7 cdti 92kw 12_2009 Cosmo AGR,AFL+,FLEXRIDE...
- Reklama
Re: Sťahovanie okien
Čau. Toto ber jen jako poznatek z vlastní zkušenosti a asi to nebude řešení...
Konkrétně s tvým problémem jsem se nesetkal, ale...
Jednou jsem si nedopatřením vybil baterku, ale úplně, že bylo vše mrtvé. Když jsem ji dobil a otočil klíčkem, tak napoprvé vyběhla spousta chybových hlášek a jedna z nich mimo jiné byla: stáhněte a vytáhněte okno řidiče - nějak tak. Vůbec nevím proč... Třeba nutný krok ke správnému zotavení systémů v autě...
Tak mě napadá, jestli bys neměl tu baterku odpojit na déle, aby se vše pořádně vyresetovalo. Pak tě auto možná vyzve k nějakým úkonům a bude vše ok.
Konkrétně s tvým problémem jsem se nesetkal, ale...
Jednou jsem si nedopatřením vybil baterku, ale úplně, že bylo vše mrtvé. Když jsem ji dobil a otočil klíčkem, tak napoprvé vyběhla spousta chybových hlášek a jedna z nich mimo jiné byla: stáhněte a vytáhněte okno řidiče - nějak tak. Vůbec nevím proč... Třeba nutný krok ke správnému zotavení systémů v autě...
Tak mě napadá, jestli bys neměl tu baterku odpojit na déle, aby se vše pořádně vyresetovalo. Pak tě auto možná vyzve k nějakým úkonům a bude vše ok.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Baterku mám novú a hláska zo stiahnutím a vytiahnutím okien nabehne vždy po odpojení batérie a to kvôli nastaveniu dorazov. To všetko absolvujem a funguje to len chvíľu.
Sťahovanie okien
Polamane kable?
Tam by som zacal ...
Tam by som zacal ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Káble som premeral ako prvé a tie sú ok. Zatiaľ to vyzerá na konektor na stĺpiku kde bol asi zlý kontak. Už asi tyždeň to zase pekne funguje,len aby som to neprechválil...