Hlavní displej - mrtvý?
-
Re: Hlavní displej - mrtvý?
Jsem nevydržel a šel tu potvoru vymontovat...
Je to teda boška karboška poškoděná troška.
Příští týden to donesu nějakému opraváři, snad to bude jen napájecí cesta. Ani CDčko mi to nevrátilo
Edit: Pojistky to nebyly, vytuhly paměti. S tím se nedá nic dělat, objednal jsem rádio z polska...Jak to dopadlo, post níže
Je to teda boška karboška poškoděná troška.
Příští týden to donesu nějakému opraváři, snad to bude jen napájecí cesta. Ani CDčko mi to nevrátilo
Edit: Pojistky to nebyly, vytuhly paměti. S tím se nedá nic dělat, objednal jsem rádio z polska...Jak to dopadlo, post níže
Naposledy upravil(a) Mr.Electronica dne 17 kvě 2017, 10:37, celkem upraveno 1 x.
Astra J, 2.0 CDTI 118kW
- Reklama
-
Takže update mého stavu.
Přišlo mi rádio z polska, namontoval jsem, rozjelo se a co nevidím?
Ochrana proti krádeži! Shit, shit a ještě jednou shit.
.
Servisák neví, jestli to půjde rozjet, protože to vlastně plní svoji funkci. Na starém autě se to mělo odblokovat a na novém zase doprogramovat.
Prodejce tvrdí, že je to z bouračky a že to odblokovat nešlo, ale že z krádeže to není.
Já jsem na tom stejně, pořád mi nejede rádio
PS: Jako bonus mi to displej mezi budíky hodilo do polštiny. Já už se na to asi vyprdnu.
Aspoň už mi ale pípají senzory a slyším blinkry...
Přišlo mi rádio z polska, namontoval jsem, rozjelo se a co nevidím?
Ochrana proti krádeži! Shit, shit a ještě jednou shit.
.
Servisák neví, jestli to půjde rozjet, protože to vlastně plní svoji funkci. Na starém autě se to mělo odblokovat a na novém zase doprogramovat.
Prodejce tvrdí, že je to z bouračky a že to odblokovat nešlo, ale že z krádeže to není.
Já jsem na tom stejně, pořád mi nejede rádio
PS: Jako bonus mi to displej mezi budíky hodilo do polštiny. Já už se na to asi vyprdnu.
Aspoň už mi ale pípají senzory a slyším blinkry...
Astra J, 2.0 CDTI 118kW
"Prodejce tvrdí, že je to z bouračky a že to odblokovat nešlo..........."
Mi to neidě, tak jo to sprzedum a nech se s tym cholera jasna jebie ktosik inny...
Jsou to paka(ž).
Přeju, ať se ti to povede rozchodit.
Mi to neidě, tak jo to sprzedum a nech se s tym cholera jasna jebie ktosik inny...
Jsou to paka(ž).
Přeju, ať se ti to povede rozchodit.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
V Oplu jsi se neptal? Asi budou chtit minimalne nejaky doklad o koupi. Nebo zkus Arwy-ho, ma orig diagnostiku a menil CD400 za navi. Pripadne najdi nekoho v CR, kdo ma original OPCOM. Potrebujes se dostat do radia a prepsat VIN.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Zkus to u Romana v Brně.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Příští týden jedu do Opla, tak teď budu jezdit s tímto úchylným nápisem.
No, snad mě nezastaví policajti jako že co to tam mám veselého
Jinak, uvažuju když jsou DVD800 navzájem nekompatibilní - musí se dodržet výrobce a dokonce rok výroby, tak to ještě blokovat proti krádeži takovýmto zabezpečením mi přijde fakt kontraproduktivní...
Alespoň z hlediska uživatele.
Si nedokážu představit, kdo by to na zakázku kradl. Zvlášť, když musíš rozebrat půl palubovky.
No, snad mě nezastaví policajti jako že co to tam mám veselého
Jinak, uvažuju když jsou DVD800 navzájem nekompatibilní - musí se dodržet výrobce a dokonce rok výroby, tak to ještě blokovat proti krádeži takovýmto zabezpečením mi přijde fakt kontraproduktivní...
Alespoň z hlediska uživatele.
Si nedokážu představit, kdo by to na zakázku kradl. Zvlášť, když musíš rozebrat půl palubovky.
Astra J, 2.0 CDTI 118kW
Dalsi priklad proc jsou furt v minusu - musi drzet 25 navigaci skladem a vydavat pro ne updaty a delat podporu.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
A když jim začne téct do bot, začnou ubírat z designu a výbavy... Viz. zadní část tunelu z vyklápěcími 12V-pak už bez. Já už nemám nápis turbo (o ten tak nejde), ani ozdobnou koncovku výfuku tzn. jiný tvar plastu vzadu, jiné potrubí a a takhle bychom mohli pokračovat...
BTW: Omluva za "mimo téma", ale nedá mi to...
Na Astře G verze Sportive jsem dodělával přední stahování oken do elektriky. Všechno jsem si sehnal a pod tapecem dveří byly i připravené kabely. Ale dvojtlačítka na straně řidiče jsem tam napoprvé nedostal, protože madlo dveří řidiče bez tlačítek je asi o 5 mm užší než madlo ve verzi s tlačítky....
Naco dva typy madel proboha???...
BTW: Omluva za "mimo téma", ale nedá mi to...
Na Astře G verze Sportive jsem dodělával přední stahování oken do elektriky. Všechno jsem si sehnal a pod tapecem dveří byly i připravené kabely. Ale dvojtlačítka na straně řidiče jsem tam napoprvé nedostal, protože madlo dveří řidiče bez tlačítek je asi o 5 mm užší než madlo ve verzi s tlačítky....
Naco dva typy madel proboha???...
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Nerob paniku. Stačí cez diagnostiku preprogramovať rádio - tým sa prepíše aj VIN kód v rádiu a pôjde to.
Jazyk by sa mal dať zmeniť aj s touto hláškou.
Jazyk by sa mal dať zmeniť aj s touto hláškou.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
Halelůja, mám to hotové.
Konečně zase hraju, budíky jsou česky a navigace naviguje...
I když...Pravděpodobně tam je v paměti jen Polsko a z čech jen hlavní trasy...
Jak jinak si vysvětlit hlášku mimo silnici při průjezdu ul. 28. října? (pro neOstravaky je to ta největší štrase přes město od východu na západ).
No jo, zauktualizuji si ji ze svého DVD z roku 2011
Nemůžu chtít všechno.
Nicméně, doba řešení: měsíc a půl. Člověk se zklidní, zjistí, že vlastně nepotřebuje nějaké kravinky a základní funkce jej dozajista uspokojí
Konečně zase hraju, budíky jsou česky a navigace naviguje...
I když...Pravděpodobně tam je v paměti jen Polsko a z čech jen hlavní trasy...
Jak jinak si vysvětlit hlášku mimo silnici při průjezdu ul. 28. října? (pro neOstravaky je to ta největší štrase přes město od východu na západ).
No jo, zauktualizuji si ji ze svého DVD z roku 2011
Nemůžu chtít všechno.
Nicméně, doba řešení: měsíc a půl. Člověk se zklidní, zjistí, že vlastně nepotřebuje nějaké kravinky a základní funkce jej dozajista uspokojí
Astra J, 2.0 CDTI 118kW