Lapače nečistôt - Astra J-Sportstourer
Lapače nečistôt - Astra J-Sportstourer
Kde ste kúpili lapače nečistôt na Astra J -ST a ako ste spokojný s kvalitou príp. cenou? Má vôbec význam tieto lapače montovať? Teda hlavne kvôli ochrane laku dverí, príp. podbehu či zadného nárazníka.
- Reklama
Re: Lapače nečistôt - Astra J-Sportstourer
zasterky nemam a ani mi nechybaju
astra st, 1,7 cdti,92 kW
Ja ich nemam a na to som doplatil lebo mi obilo kus laku an podbehoch teraz v zime takze som ich hned kupil a uz je vsetko v poriadku az na to ze musim nieco spravit s tymi obitymi podbehmi az na zakladnu farbu.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
no u opla za to chteli, docela ranec penez (myslim, ze skoro 2tis)...nemam je...ale je to sakra znat... lak je hlavne v zadu dost od kaminku... celkove je lak dost slaby...kdyz nekde odpryskne...tak neni vubec problem, aby to odletelo az na plech... ale to je pry naprosto normalni u dnesnich aut...hold se setri vsude
Nase cesty na vychode Slovenska su samy kamen po zime takze auto aspon takto nejako usetrime od nastrah zimy-teda zasterkami ak sa aspon trosku pomoze
no ako nahle som absolvoval par km po zablatenych cestach, zasterky boli ako prve co som si dal namontovať. na starej astre F, čo bolo moje prvé auto som na zadnom skle nemal ani kvapku od kolies, ale na novom Jčku to bol masaker!!
na boku auta to neni poznať ale na zadnom skle jednoznačne!
takže ja odporúčam!!!
na boku auta to neni poznať ale na zadnom skle jednoznačne!
takže ja odporúčam!!!
Mozes pls hodit foto, ako to vyzera zo zasterkami? ja som ich chcel tiez kupit, ale bal som sa, ze to pokazi cely dojem z toho pekneho auta ..papak13 píše:Ja ich nemam a na to som doplatil lebo mi obilo kus laku an podbehoch teraz v zime takze som ich hned kupil a uz je vsetko v poriadku az na to ze musim nieco spravit s tymi obitymi podbehmi az na zakladnu farbu.
nic nepokazi...Kludne si daj
aktualne do konca maja zlava v Opli 36 %
a na co je este zlava?Nemas odkaz na WEB?