Příspěvek
od Xavier » 07 črc 2015, 08:21
Tie repro by som povedal asi takto. Presadol som z G-cka do J-cka. Z 8 repro na 7. Kvalita zvuku k horsiemu. Nechapal som, ze co to za repro davaju. Ok. zvykol som si, ale kazdy, kto prvykrat sedel v astre sa cudoval, ze ten zvuk nic moc. presadol som z J do J facelift. Hudba ako zo sterea na mono. Dodnes som si nezvykol. Naraznik a hmlovky. Hmm..mne sa viac pacila pred faceliftom. menej plastu, menej chromu, skratka elegatnejsie auto. Ta cierna cast v narazniku, ten plast to je co? To mi prislo akona hlavu. na jednej strane pochromujem i klucky ako na lade 1500 (nastastie to prestali davat) a na druhej strane na narazniku necham taku plastovu nelakovanu cast. taktiez mriezka. ak si vsimnete pred faceliftom. krasne sa vyhrali s tymi "mriezkami" po facelifte eee. Ked som kupoval astru v 7/2012 aj preto som sa poponahlal, aby som mal este bez faceliftu. To iste k-cko. taky krasny predok malo na prvych fotkach a henta maska z H-cka? dufam, ze po facelifte daju tie z navrhov. Ale predavat sa budu i tak.
A co sa usb tyka. Hej, to bolo vtedy iba v balikoch. taktiez sa nedali dat led denne bez xenonov a dake drobnosti. No vseobecne to auto bolo lepsie. U mna hodnotenie 3 oplov, co som mal za sebou je nasledovne
1.Gcko (nemecka vyroba nie clasic) to auto bolo priestranne, pohodlne, dobre jazdilo a aj kufor bol praktickejsi, sirsi ako htb J. skratka super auto na tu dobu
J-cko pred faceliftom a posledne j-cko po facelifte.
H-cko ma kolega, tak iba z vozenia viem posudit, ze asi to sa im podarilo najmenej. J-cko bol krok k lepsiemu rozhodne, no uroven g-cko, ak porovnam na tu dobu a j-cko teraz to nedosiahlo.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L