Klepnutí při ubrání plynu
Re: Klepnutí při ubrání plynu
To mufix: Ak by si nam prescanoval servisny list z rakuskeho servisu kde si si dal opravovat auto, teda popis zavady prevodovky a co Ti tam opravili v ramci garancie a co odstranili, tak by nam to pomohlo v dalsom postupe pri vybavovani reklamacie.Pretoze predajcovia OPEL na Slovensku sa zaujimaju pravdepodobne iba o predaj vozidiel a co sa servisu tyka, tak asi sa musime uberat inym smerom, aby sme boli vsetci zakaznici spokojni, nakolko zaplatit vyse 20000 EUR za auto je celkom dost a aby sme mohli pokojne spavat, tak by sme mali urobit vsetko pre dobro veci.
- Reklama
Zatial som nieco taketo nezaznamenal ... Uvidime casom
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Takže v pátek jsem telefonoval do Rakouska ,Tak v podělí by mělo být opravené tak uvidím,jinak když porovnám řazení v zapujčném voze tak tam jde krásně řadit ,oproti mému jde spátně přeřadit 1st na 2druhý celkově bych řekl
jde lepe řadit asi to bude tím že je to novějsí model,možná jsem měl počkat.
jde lepe řadit asi to bude tím že je to novějsí model,možná jsem měl počkat.
To mufix: A kde si to daval opravovat v Rakusku? Nepovedali Ti ze co je s prevodovkou?
http://www.motor-talk.de/forum/geraeusc ... tml?page=1
Presne podobná chyba sa objavuje aj v Nemecku u nemeckých zákazníkov, takže to bude pravdepodobne nejaká sériova vada-prečítate si o tom v nemeckom fóre kde píšu, že je možná vôľa zubov v prevodovke a preto je ten klepotavý zvuk pri ubratí plynu.Takže si myslím, že to je za opodstatnenú reklamáciu a ja mám auto mesiac-1600km a ten zvuk je počuť. Počkám čo povie mufix po oprave a potom sa rozhodnem.
http://www.motor-talk.de/forum/beunruhi ... 04996.html
tuná popisujú výmenu spojky a tým pádom bolo odstránený nepríjemný zvuk
http://www.motor-talk.de/forum/geraeusc ... tml?page=1
Presne podobná chyba sa objavuje aj v Nemecku u nemeckých zákazníkov, takže to bude pravdepodobne nejaká sériova vada-prečítate si o tom v nemeckom fóre kde píšu, že je možná vôľa zubov v prevodovke a preto je ten klepotavý zvuk pri ubratí plynu.Takže si myslím, že to je za opodstatnenú reklamáciu a ja mám auto mesiac-1600km a ten zvuk je počuť. Počkám čo povie mufix po oprave a potom sa rozhodnem.
http://www.motor-talk.de/forum/beunruhi ... 04996.html
tuná popisujú výmenu spojky a tým pádom bolo odstránený nepríjemný zvuk
Dnes jsem se s tím samým problémem objednal do servisu. 2.0 CDTI 118KW - najeto 21 tis. Prý to může dělat uvolněný závěs na nápravě....
Klepání je už opravdu silné, zvlášť u zahřátého motoru na trojku a čtyřku. Auto mám ještě v záruce a tohle se mi fakt nelíbí. To samé vrzající pedál spojky. Takový randál z motoru je prostě neomluvitelný. Nevěřím, že by to jen tak nechali....Jestli jo, tak je to můj poslední Opel. V rodině máme ještě Astru G i H a ani s jednou nebyl sebemenší problém. U mě docela zklamání.
Klepání je už opravdu silné, zvlášť u zahřátého motoru na trojku a čtyřku. Auto mám ještě v záruce a tohle se mi fakt nelíbí. To samé vrzající pedál spojky. Takový randál z motoru je prostě neomluvitelný. Nevěřím, že by to jen tak nechali....Jestli jo, tak je to můj poslední Opel. V rodině máme ještě Astru G i H a ani s jednou nebyl sebemenší problém. U mě docela zklamání.
To RaK:Daj vediet ci je to fakt zaves na naprave alebo nieco ine Ti zistili.Aj ja mam uz treti Opel.G,H a teraz J.Ja to mam odnova tento zvuk a hlavne na 4.stupni ak uberiem plyn
Nevrže ten pedál náhodou víc, když se oteplí ???
To hlavi:To nie je pedal ale nieco s ulozenim motora ci prevodovky alebo chyba prevodovky
Je to něco od spojky dál ke kolům. Samotný motor to není. Zkuste si při jízdě vyšlápnout spojku a protůrovat motor - žádné hluky nejsou. Stačí pustit spojku a pustit plynový pedál - nastává to okamžitě. U mě je to i na dvojku. Závěs napravy vylučuju. Buď spojka nebo převodovka, ale tipuju převodovku a nějaký problém u 2.,3. a 4. stupně.
Dělá to za všech venkovních teplot stejně.
Dělá to za všech venkovních teplot stejně.
Počkáme na výsledok z Rakúska čo povie "mufix" a myslím že keby sa všetci zákazníci odvolali čo majú tento problém s prevodovkou, tak by sa to začalo riešiť, lebo ak to robí na novom aute tak je to jednoznačne konštrukčná vada.