Zeddy, tie kryty na tych zavitoch co trcia v tej priehradke si si zakryl sam, ci si to tam mal?
Ja by som hasiaci dal asi do interieru. Zatial bol v kufri a teraz ani nemam, kedze bol stary a vybral som ho.
Tu schranku, co vyuzil zeddy, tiez vyuzivam...piknikova deka, rybarske potreby a ine somarinky
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Astra - R@SAG píše:Můžeš dodat foto jak to vypadá , a otázkou je zda se to vleze pod ergonomická přední sedadla. Díky předem.
Mam astru j 1,4 atm. 3 roky starou.
Ahoj děkuji a vypadáto dobře, tak uvidím.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Jasně, souhlasím, HP je dobré mít při ruce. Pod sedačkou ano, ale v nějakém dobrém úchytu, který ale nemám. (aby šel rychle vyjmout a aby sám nevyletěl) Z ty přihrádky jde vyjmout velice rychle, ale musím do kufru. A taky mám ten menší HP. Doufám, že moje auto hořet nebude.
Ty hroty v přihrádce mám zalepený silikonem.( je to 1. demo)
Zeddy píše:Jasně, souhlasím, HP je dobré mít při ruce. Pod sedačkou ano, ale v nějakém dobrém úchytu, který ale nemám. (aby šel rychle vyjmout a aby sám nevyletěl) Z ty přihrádky jde vyjmout velice rychle, ale musím do kufru. A taky mám ten menší HP. Doufám, že moje auto hořet nebude.
Ty hroty v přihrádce mám zalepený silikonem.( je to 1. demo)
Pri koupe has.pristr. uchyt byl soucasti za 200 kc 1kg v penny.
Astra J 1.4 XER / Enjoy / Edice 20 let / Opel 500 / model 2012
No tak to je nádhera a máš i zásuvku na 12V, jak je vidět, to mi u 5dv. verze hodně bude scházet.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
To nie je zásuvka, je to redukcia- adaptér (13 pin na 7 pin) na ťažné zariadenie. Mám to tam upevnené, aby sa nestratilo .
Zásuvku na 12V by som si v kufri prial tiež.