Lapače nečistôt - Astra J-Sportstourer
Re: Lapače nečistôt - Astra J-Sportstourer
na webe som to nenasiel, bol som dnes priamo v opli, vypytal letak a pozrel novu Zafiru...
Kazdopadne, v zlave maju hlavne Hlinikace, nosice a drziaky od biku cez surf az po kajak, koberceky, nejake sietky a slnecne clony
Kazdopadne, v zlave maju hlavne Hlinikace, nosice a drziaky od biku cez surf az po kajak, koberceky, nejake sietky a slnecne clony
- Reklama
Ahojte, zasterky sa montuju za predne alebo za zadne kolesa ? Daju sa kupit aj niekde inde ako v Opel predajni a co to stoji taka sranda ?
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
montuju sa aj aj zalezi na tebe akurat kazda sada kostuje okolo 30 35 €MilanS píše:Ahojte, zasterky sa montuju za predne alebo za zadne kolesa ? Daju sa kupit aj niekde inde ako v Opel predajni a co to stoji taka sranda ?
Ďalšia časť otázky znela kde ich môžem kúpiť, či len v Opel predajni ? Inak dik za aspom čiastočnú odpoveď.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
U Opla je teď mají ve slevě, alespoň u nás.
Prodejce mě od nich ale odrazoval, protože prý po montáži může reznout plocha pod lapačm.
Nechal jsem se ukecat, moc se mi to stejně na Astrách nelíbí
Prodejce mě od nich ale odrazoval, protože prý po montáži může reznout plocha pod lapačm.
Nechal jsem se ukecat, moc se mi to stejně na Astrách nelíbí
Opel Astra J Sports Tourer / 1.7 CDTi 81kW / Cosmo, BT, AFL+, QuickHeat
http://opel-renocar.webnode.cz/products ... ni-5dv-st/
http://opel-renocar.webnode.cz/products ... -zadni-st/
http://opel-renocar.webnode.cz/products ... -zadni-st/
Astra Sports Tourer 2.0 CDTI 160PS 2011/03
Hej tie lapače sú z tvrdého plastu a poškodzujú lak pod nimi. Ja som ich preto zhodil dole. V zadu to nevadí, ale pod prednými áno. Jedine že by si pod ne nechal nalepiť nejakú hruhú ochrannú fóliu.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lapače včera nahodené, a vyzerá to pekne na aute, a nie sú z tvrdého plastu, a keď na nich necháš obojstrané lepiace pásky čo sú na nich nalepené tak sa skoro ani nedotknú blatníka .
Naposledy upravil(a) Fogino dne 08 led 2014, 17:33, celkem upraveno 1 x.
Astra Sports Tourer 2.0 CDTI 160PS 2011/03
No veď uvidíš časom .... .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Co ukazal cas - oplatia sa tie zasterky na ST, ci same o sebe poskodzuju lak?