Stěrače
Re: Stěrače
A Championy su niekde dostupne ? Za rozumne peniazky ?
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
- Reklama
Stěrače - délka 630 a 650, gumička vyměnit jde, jenom se musí opatrně sundat koncovka.
Do kratšího jsem zatím dal univerzální grafitovou 610 a do delšího zkusím dát Bosch (v katalogu APM za 200). Dvě stovky za gumičku je dost, ale Boschky vydrží. Bohužel se nedá zjistit od koho jsou originály, ale podle životnosti a šmouh to bude asi Valeo, to byly vždycky šmejdy s výdrží půl roku.
Do kratšího jsem zatím dal univerzální grafitovou 610 a do delšího zkusím dát Bosch (v katalogu APM za 200). Dvě stovky za gumičku je dost, ale Boschky vydrží. Bohužel se nedá zjistit od koho jsou originály, ale podle životnosti a šmouh to bude asi Valeo, to byly vždycky šmejdy s výdrží půl roku.
Konečně vyměněny obě gumičky, náhradní mají v APM na objednávku - Bosch 750mm, cena 200 Kč. Levné za 35 korun použít nelze - špatně stírají, grafitové jsou zase hodně hlučné. Přehození trvá pět minut, na sundání koncovky je nutné použít široký šroubovák, je to jen otázka cviku.
vcera som menil stierace - bosch aerotwin.
Nie je to lacna zalezitost ale prvy raz som po vymene spokojny (a to som ich za tie roky vymienal uz dost).
Stieraju ako na novom aute - potichu,jednym utretim je ciste sklo.Presne ako na novej astre.
Nie je to lacna zalezitost ale prvy raz som po vymene spokojny (a to som ich za tie roky vymienal uz dost).
Stieraju ako na novom aute - potichu,jednym utretim je ciste sklo.Presne ako na novej astre.
astra st, 1,7 cdti,92 kW
Kde si ich kupoval a koľko Ťa stáli?
Ja mám po zime bosch aerotwin off. Budú musieť ísť nové. Ľavý stierač mi robí čmuhu pri pohybe nadol rovno v zornom poli .
Ja mám po zime bosch aerotwin off. Budú musieť ísť nové. Ľavý stierač mi robí čmuhu pri pohybe nadol rovno v zornom poli .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
http://www.sjcompany.sk/index.php?main_ ... ts_id=2070
po telefonickom dohovore som ich bol zobrat osobne.
A mne cmuhy tiez robil najma lavy stierac pri pohybe spat.Asi mu neprospieva lavy ostrekovac,ktory zle nastriekava na lavy dolny roh celneho skla.
po telefonickom dohovore som ich bol zobrat osobne.
A mne cmuhy tiez robil najma lavy stierac pri pohybe spat.Asi mu neprospieva lavy ostrekovac,ktory zle nastriekava na lavy dolny roh celneho skla.
astra st, 1,7 cdti,92 kW
Asi ich objednám z Poľska. Vyjdu tam cca 30 EUR. Nejazdíš náhodou po PD a blaváckou značkou? Vídavam tu rovnakú astru ako máš Ty.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Ja som kupil Bosch Aerotwin z Polska cez Allegro.pl. Plna spokojnost. Aj mne robil lavy stierac cmuhu rovno pred ocami.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
Tieto čo mám teraz mám tiež z Poľska, vydržali asi 7 mesiacov, cca 7 000 km
Kupte original, vyjdou na 1000kc + - ale rok az dva vydrzi v pohode
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet