boční ochranné lišty
Re: boční ochranné lišty
nakonec nemám žádné. nejsou s tím problémy. odřený lak mám jinde
- Reklama
Ja som s tým problémy mal aj na G-cku. Odkedy som zacal parkovaváť v LV pred panelákom pribúdali postupne i škrabance. Či od dverí, či od gombíkov na kabatoch, alebo pri vykladaní nákupov. S J-čkom sa snažím parkovať, kde sa dá mimo aut. Už sa však cítim ako paranoik a mnohokrát pri menších obchoďákoch sa ani tak parkovať nedá. No nechcem ho mať po polroku doškrkané a c....ú hračku. Hľavne keď vidím tú ohľaduplnosť na majetok iných. Po minulom, keď vedľastojací mal 15m voľného placu bez toho, že sú tam vyznačené čiary a nikdy to P na noc nebýva zaplnené, keďže je to parkovisko pri škôlke kúsok od bytu. Každý parkuje s odstupom. Napriek tomu zaparkoval 3dverák tak, že mi jeho spolujazdec poškodil lak Preto som začal uvažovať o tých lištách, no ešte ani na jednej J-čkovej astričke som to nevidel a otázne je do akej výšky sa to umiestňuje? Koľko to reálne zachytí tých úderov od dverí a ako s tým astra vypadá?
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Astra Sports Tourer 2.0 CDTI 160PS 2011/03
Aj ja som uvazoval o listach ale predverom som objavil preliaceninu na pz blatniku nad kolesom v tom leme. Dnes vedla mna zaparkovalo cervene Jcko, tak som cely znechuteny z toho svojho objavu pozrel na jeho pz blatnik a presne na tom istom mieste preliacenina. Zadne blatniky budu asi najviac zranitelne miesta na Jcku, pretoze ich nic nechrani a maju lem. Dvere aspon zcasti klucky, ktore nieco zachytia. Kurnik a Jcko mam len rok a uz prva jazva.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
jestli nam dojde astra bez list tak si je urcite objednam když vidim ty pitomce na parkovištích
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
Pico s tým sa zmier. Nám v piatok niekto na parkovisku oškrel Rio - spolujazdcové dvere predný pravý blatník + prelačený jeho lem.
A včera pri Merkuri markete to schytal na Astre zas ľavý zadný blatník od niekoho dverí a celkom dosť. Na tej čiernej to neskutočne kričí.
Lišty ochránia len od predných dverí. Ale s rôznym tvarovaním zadných dvier si neporadia.
A včera pri Merkuri markete to schytal na Astre zas ľavý zadný blatník od niekoho dverí a celkom dosť. Na tej čiernej to neskutočne kričí.
Lišty ochránia len od predných dverí. Ale s rôznym tvarovaním zadných dvier si neporadia.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Arwy ja viem, ze tu nic nepomoze. Na G-cku som mal listy a ajtak pz dvere mali preliaceniny. To aby si clovek nekupil nove auto, aby mal pokoj
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Nemate nekdo foto cely Astry, nejlepe ve verzi ST s listama? Osobne mi prijde ze se na Astru J listy nehodi, ale jeste jsem nenarazil na foto, kde by bylo videt s listama cely auto aby se to dalo proradne posoudit
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Ja som to u nás v meste raz videl, skúsim ju odchytiť a odfotiť ale za seba hovorím že to vyzerá HROZNE, radšej ožgrené dvere ake hentie lišty.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
No prave, taky si myslim ze to bude vypadat hrozne protoze ty listy nemaji v naraznikach tvarove na co navazovat
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET