mojemu zlatemu psovi sa zapacilo spat na prednej kapote mojej astry doteraz nebolo nic az nedavno spravil fakt hnusne skrabance pri pohlade do slnka sa mi tlacia slzy do oci.
potrebujem poradit je niejaka leštenka alebo mam ist do oplu??
Hold aso nic jineho tě nečeká než to nechat přestříkat tu kapotu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Mohol si to vyfotit. Ak je to iba vo vrchnej bezfarebnej vrstve, tak to pojde prelestit - bud doma s lestekou alebo u firmy. Ak je to uz v laku, tak iba prestriekat.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Pokiaľ tie škrabance sú len na tom vrchnom laku a nie sú hlboké, tak existujú také súpravy na opravy škrabancov alebo vyskúšaj "obyčajnú" leštiacu TEMPO pastu na staré alebo zvetralé laky. Ja som mal tiež škrabance od psa no na predných dverách (po príjazde domov sa psík tak tešil, že kým som ešte sedel v aute, tak škrabaním na dvere sa dožadoval pohladenia a zvítania sa s ním) a išlo to pekne vyleštiť tou TEMPO pastou.
a nelezi tam skrz toho, ze je tepla kapota? v najhorsom prehod cez kapotu nieco. otvor, prehod a cez kraje to zacvakni do motoroveho priestoru...bud ochrannu plachtu, alebo nieco, co mu nebude sediet a oduci sa
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L