Klepnutí při ubrání plynu
Re: Klepnutí při ubrání plynu
Podle mě to dělá setrvačník.
Typuju, že něco poddimenzovali.
Typuju, že něco poddimenzovali.
- Reklama
panove dnes jsem zjistil ze klepnuti lze vyvolat i u stojiciho auta s vypnutym motorem.... staci zaradit jednicku, mit odbrzdenou rucni brzdu, pak otevrit kapotu motoru a pak uz jen hejbat celym autem dopredu a pak zase dozadu.... pri kazde zmene smeru auta je cuknuti s hlasitym kovovym klepnutim.....
muzete overit? jak ti co maji problem i ti co nemaji problem? diky..... vysledky pokusu prosim napiste do tohoto vlakna...
muzete overit? jak ti co maji problem i ti co nemaji problem? diky..... vysledky pokusu prosim napiste do tohoto vlakna...
Problém s klepáním mám, ale podle tvého popisu auto nevydává nic. Akorát se teda dost hýbe motor, jak zaberou zuby v převodovce. Celý plastový kryt cvičí dopředu a dozadu. Snad je to normální....
Ahoj,
dneska jsem mluvil s kamaradem co dela v Opelu a ptal jsem se ho na tento problem.
Mluvil s technikama a nejake klepani s obcas stavalo u modelového roku 2011, u 12 a 12.5 jiz by to nemělo dělat. Ale kdyz jsem se ho ptal jestli nevi co to bylo za problem , tak to mu nerekli. Takze zahada pokracuje . Ja budu mit auto v pátek tak vyzkouším. A dám vědět
dneska jsem mluvil s kamaradem co dela v Opelu a ptal jsem se ho na tento problem.
Mluvil s technikama a nejake klepani s obcas stavalo u modelového roku 2011, u 12 a 12.5 jiz by to nemělo dělat. Ale kdyz jsem se ho ptal jestli nevi co to bylo za problem , tak to mu nerekli. Takze zahada pokracuje . Ja budu mit auto v pátek tak vyzkouším. A dám vědět
Tak jsem přivezl vozidlo ze servisu dělaly repas převodovky a přivezl jsem to domů pak jsme jeli nakoupit a když jsem přijízděl k bytu tak mi tam nešla zařadit dvojka a po chvily ani jednicka tak jsem to zpět do servisu ale to klepání tam bylo pořád celou vec už řeším právníkem a budu na ně podávat žalobu chtěl jsem vyměnit vůz oni to odmítají právník si myslel že je chci oškubat o nějaké peníze já jsem mu řekl že trvám na výměně vozu docela byl překvapený.
Dobrý den, uvažuji o koupi Astry 2.0 cdti a narazil jsem na tuto diskuzi - nějaký čas zde nepřibyly žádné novinky... Mohu se zeptat, jestli již někdo ví o řešení nebo jestli servis umí závadu odstranit?? Díky!
To je přece nesmysl chtít měnit celé auto, když jde vyměnit celá převodovka. Co je to prosím "repas" převodovky?mufix píše:Tak jsem přivezl vozidlo ze servisu dělaly repas převodovky a přivezl jsem to domů pak jsme jeli nakoupit a když jsem přijízděl k bytu tak mi tam nešla zařadit dvojka a po chvily ani jednicka tak jsem to zpět do servisu ale to klepání tam bylo pořád celou vec už řeším právníkem a budu na ně podávat žalobu chtěl jsem vyměnit vůz oni to odmítají právník si myslel že je chci oškubat o nějaké peníze já jsem mu řekl že trvám na výměně vozu docela byl překvapený.
servis závadu odstranit neumí a tváří se, že je podobné klepání normální úplně normální. Všichni od Opla dělají mlčochy.svibi píše:Dobrý den, uvažuji o koupi Astry 2.0 cdti a narazil jsem na tuto diskuzi - nějaký čas zde nepřibyly žádné novinky... Mohu se zeptat, jestli již někdo ví o řešení nebo jestli servis umí závadu odstranit?? Díky!
Neviete niekto ako je ta tom mufix s reklamaciou?
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Neuznali mi reklamaci jak jsem měl vozidlo v Rakousku pokud si budete dávat opravovat vozidlo v cizine pouze se souhlasem prodejce, po opravě jsem podal pozdě reklamaci na to klepání takže mi zůstalo neopravené vozidllo z klepánim ,takže pokud to někomu zvás klepe nedejte se já jsem už v hájí .