Zblnkanie benzinu v nadrzi
Zblnkanie benzinu v nadrzi
ahojte, vlastnim opel astra gtc rv 2012, vcera ako som siel z prace som postrehol jednu nemilu vec ktoru som si doteraz pri predoslej plnej nadrzi nevsimol, ked jazdim normalne nic sa nedeje, no ked pri pomalsej rychlosti prudko zastanem, povedzme idem 10 az 20 km/h a zabrzdim, tak zo zadu pocujem pre mna dost neprijemne vuky prelievania tekitiny, ocividne je to benzin pretoze ked sa zapriem v kufri rukami a pokyvem autom tak je to pocut, ma niekto podobny problem pripadne pripadnu featuru ? aktualne mi z plnej nadrze chyba jeden dielik, dakujem za odpovede,
Opel Aastra GTC 2012, 1,4T 103kw š/s, enjoy + svetelna sada + 18" alu
- Reklama
Re: Zblnkanie benzinu v nadrzi
GTC nemam, ale benzin toto nerobi. V nadrzi je nejaka spongia, ktora tomu zabranuje. Skontroluj, ci ti niekde nezateka voda a neprelieva sa v dutinach auta.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
ono to je ale citelne ide z nadrze, jemne aj citit ako benzin naraza na boky nadrze, nieje to len pocitovo, a zas ani nic extra, neviem kde by sa inak mohla voda zdrziadavat, je pravda ze je dazdive pocasie teraz ale nenapada ma miesto kde by som mohol mat taku vodu schovanu, mas nejaku radu kde zacat hladat ? diky
Ci veris ci nie ale di dverí sa jej zmesgi hodne....otvory na vytekanie vody su troska vyššie vyrezané ako dno dverí. ..
A dokonca na zahranicnom fore niekde riešili že tam kde by mala byť diera je gumená zaslepka...asi z vyroby zabudli demontovat.
A dokonca na zahranicnom fore niekde riešili že tam kde by mala byť diera je gumená zaslepka...asi z vyroby zabudli demontovat.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Lenže on má GTC, čiže predpokladám že je to 3.-dverové (nemá zadné dvere) a v prvom príspevku píše, že zvuk ide zo zadu - tak neviem no.
cOPR - do priestoru kde je (alebo má byť) rezerva si sa pozeral či tam nie je voda? Niekde som čítal, že niekomu natiekla voda do tej "priehlbiny", kde je umiestnená rezerva a tiež mu to žblnkalo akoby z nádrže (no auto bolo diesel, čo ale na to nemá vplyv). Nakoniec zistil, že mu to "nepozorovane" (ani koberec v kufri nemal mokrý) zatekalo popri pravom zadnom svetle cez zlé tesnenie medzi zadným svetlom a karosériou.
cOPR - do priestoru kde je (alebo má byť) rezerva si sa pozeral či tam nie je voda? Niekde som čítal, že niekomu natiekla voda do tej "priehlbiny", kde je umiestnená rezerva a tiež mu to žblnkalo akoby z nádrže (no auto bolo diesel, čo ale na to nemá vplyv). Nakoniec zistil, že mu to "nepozorovane" (ani koberec v kufri nemal mokrý) zatekalo popri pravom zadnom svetle cez zlé tesnenie medzi zadným svetlom a karosériou.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
no to miesto pri rezerve je dobry napad pozriem to, ano nemam zadne dvere, pravdupovediac to mi je zvlastne ze si naozaj nedokazem predstavit kde by ta voda mohla byt, za sedadlom mam flasku s malinovkou no toto je citelne vacsi objem vody, ale tu rezervu pozriem to by sedelo smerom odkial ide ten zvuk, stopercent ide zo zadnej casti auta, keby som bral do uvahy ze to nakoniec robi nadrz, je mozne ze prepazka ktora v nadrzi byva kvoli tomu je nejaa uvolnena ?
Voda vo dverach sa tu riesila a mal som ju v oboch zadnych dverach. Musel som vybrat tie gumene blendy, aby volne odtekala a z jednych dveri mi vytieklo za vedro vody. Benzin obcas v nadrzi pocujem ale ovela viacej zblnkala ta voda. Skus na spodku dveri pomackat tie gumene zaslepky, ci ti nepotecie voda.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Mně určitě šplouchá benzín v nádrži při plném dotankování. Dojedu do garáže, prudčeji dobrzdím
a je to slyšet. Odhadem to trvá než vyjedu čtvrtinu nádrže. Vodu ve dveřích nemám.
No prostě jim to šplouchá. Astra je rok 2015.
a je to slyšet. Odhadem to trvá než vyjedu čtvrtinu nádrže. Vodu ve dveřích nemám.
No prostě jim to šplouchá. Astra je rok 2015.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
no nejako presne tak podobne to mam aj ja, teraz som za polkou nadrze a nepocujem nic, zajtra tankujem plnu odjazdim jeden dielik nech nieje plna a budem mat istotu ze je to benzin, teda dufam, inu tekutinu akceptovat nemozem
Když mám plnou nádrž, tak mi to dělá to samé. A jsem si jistý, že je to v nádrži.
Astra GTC 2.0 CDTI