Svolávací akce
Re: Svolávací akce
Vcera som tiez absolvoval. Samotna montaz trva asi hodinu (vratane voskovania hrdla/viecka nadrze).
Nejake foto:
Nejake foto:
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
svolávací akce Ti 15-P-109 , pří se jedná o úpravu u hrdla tankování paliva, aby v případě potřeby mohlo vče odtíkat. Jak jsem otevřel dvířka od palivové nádrže, tak jsem tam nic zvláštního nenašel a ani ten další otvor o kterém hovořil.
BLESK: nevíš co tam prováděli přesně s tím voskováním hrdla nádrže.
EDIT: Už jsem to odhalil a zde je foto - http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... 969#p11969
BLESK: nevíš co tam prováděli přesně s tím voskováním hrdla nádrže.
EDIT: Už jsem to odhalil a zde je foto - http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... 969#p11969
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Musel jsem se jit podivat
jak pises, udelali novou diru - modra. Tu starou ucpali - cervena: Napadaji me 2 moznosti:
1) starou dirou teklo prebytecne palivo na vnitrni stranu karoserie. Ucpali ji a karoserii osetrili voskem - orchrana na 12 let zaruky na prorezivjeni
2) udelali diru novou a skrz ni to tece na plech karoserie, ktery dodatecne osetrili voskem.
Na ten vosk jsem zvedavy. Nikdo nic nedelal s podbehem praveho zadniho kola. Az bude cas, budu se tam muset odivat.
Mimochodem, mam tam utrzenou gumu, ale je to tam uz nejakou dobu:
jak pises, udelali novou diru - modra. Tu starou ucpali - cervena: Napadaji me 2 moznosti:
1) starou dirou teklo prebytecne palivo na vnitrni stranu karoserie. Ucpali ji a karoserii osetrili voskem - orchrana na 12 let zaruky na prorezivjeni
2) udelali diru novou a skrz ni to tece na plech karoserie, ktery dodatecne osetrili voskem.
Na ten vosk jsem zvedavy. Nikdo nic nedelal s podbehem praveho zadniho kola. Az bude cas, budu se tam muset odivat.
Mimochodem, mam tam utrzenou gumu, ale je to tam uz nejakou dobu:
Dnes jsem se dival pod blatniky a fakt je tam cerstvy anitikorozni nater. Lepkava cerna hmota.
Puvodni dirou kapalo prebytecne palivo do mezery mezi 2 plechove casti karoserie, takze si dovedu predstavit, ze to nedelalo dobrotu:
Zelena - stara dira. Cervena - nova.
Puvodni dirou kapalo prebytecne palivo do mezery mezi 2 plechove casti karoserie, takze si dovedu predstavit, ze to nedelalo dobrotu:
Zelena - stara dira. Cervena - nova.
Jinak celkem slusna anikor. ochrana lemu blatniku:
Zajímavé, jaké jsou niance, co se týče dírky. (záslepka - nebo bez). Že se jim chce to řešit...
Jakože zadat výrobci plastu, ať to provede jinak.
Já bez svolávačky zakoupil rovnou takto.
Jakože zadat výrobci plastu, ať to provede jinak.
Já bez svolávačky zakoupil rovnou takto.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Resit to musi, protoze poskytuji zaruku 12let na prorezaveni, jinak by je to vyslo draz menit plechy. Logicky potom novejsi modely uz maji upravene dily.
Tak jsem byl v týdnu na II garančce a tam mi řekli, že mám taky svolávací akci na víčko nádrže a vosk, provedeno, mam tam špuntík navíc.
Dříve: Opel Astra F 1,4 16V 66kW 1997
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
Ja som bol na prehliadke 02.16 a nic mi nehovorili. Tak potom ktore rocniky maju zvolavacku ?
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013